Tvary bakterií

499

Objevte edukativní dřevěnou vkládačku Tvary Bakterií pro děti – ideální nástroj pro učení o bakteriálních formách a zdravotních rizicích. Vzdělávejte hrou o důležitosti hygieny a prevence.

Dostupnost: 2 skladem (dostupné na objednávku)

Katalogové číslo: TB1 Kategorie:

Tvary bakterií – edukativní dřevěná vkládačka

Prozkoumejte svět mikrobiologie s naší novou interaktivní dřevěnou vkládačkou Tvary bakterií. Tento vzdělávací nástroj je perfektní pro děti, které se chtějí dozvědět více o bakteriálních formách a o tom, jaké nemoci mohou tyto mikroorganismy způsobovat. Každý dřevěný kus zobrazuje různé typy bakterií spolu s příklady nemocí, které jsou s nimi spojené, což přináší důležité lekce o zdraví a prevenci.

Vlastnosti:

Edukativní design: S detailními ilustracemi bakterií a příklady nemocí, jako je cholera nebo nemoci způsobené streptokoky, tato vkládačka poskytuje vizuální spojení mezi mikroby a jejich dopadem na zdraví člověka.

Podporuje zvídavost: Děti se učí rozpoznávat různé bakteriální tvary a zároveň poznávají, jaký mají tyto organismy vliv na lidský život.

Vzdělávací hodnota: Vkládačka zdůrazňuje význam bakterií v přírodě, jejich různé role od rozkladu až po průmyslové využití, a upozorňuje na potřebu hygieny a prevence nemocí.

Trvanlivý a bezpečný materiál: Každý kus je vyroben z trvanlivého dřeva s hladkými okraji, což zajišťuje bezpečnost dětí během hry.

Rozvoj dovedností: Manipulace s díly vkládačky podporuje rozvoj jemné motoriky a koordinace.

Naše dřevěná vkládačka „Tvary Bakterií a Nemoci“ není jen zábavná, ale je to také cenný zdroj informací pro mladé studenty, kteří mají zájem o biologii a zdravotnictví. Je to ideální nástroj pro vzdělávání ve třídách, doma nebo v jiných edukativních prostředích, kde se děti mohou učit hrou.

Hmotnost 0.15 kg
Rozměry 20 × 25 × 0.8 cm

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Pouze přihlášení uživatelé, kteří zakoupili tento produkt, mohou přidat hodnocení.

Mohlo by se Vám líbit…